Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pierre Joosten, geboren te Buggenum rond 1733, overleden te Horn op 30 november 1800.


Hij was gehuwd met
Helena Thijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonard, schilder, geboren te Horn op 16 februari 1771, overleden te Roermond op 7 januari 1859.
    Hij is getrouwd te Roermond op 28 februari 1799 (1) met Marie Petronelle Vogels, geboren te Roermond op 12 maart 1772, overleden aldaar op 12 januari 1803, dochter van Sibert Vogels en Helene Smeets.
    Hij is getrouwd te Roermond op 11 januari 1804 (2) met Marie Aldegonde Borckelmans, geboren te Roermond op 6 april 1770, overleden aldaar op 7 juli 1849, dochter van Leonard Henri Borckelmans en Marie Ide Tissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina