Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Jacobus Frencken, sergeant der Infanterie, geboren te Horn op 25 oktober 1865, overleden te Vught op 22 april 1955, zoon van Peter Joseph Frenken en Anna Margaretha Houba.


Hij is getrouwd te Maastricht op 9 november 1896 met
Anna Maria Haenen, geboren te Maastricht rond 1862, dochter van Carolus Franciscus Hubertus Haenen en Rosa Francisca Anna Jacoba Maquine.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina