Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Magdalena Jochems, dienstmeid, geboren te Ohé en Laak, gedoopt op 19 maart 1790, overleden te Stevensweert op 24 september 1872, dochter van Ruth Jochems en Mechtildis Verbeek.


Zij is getrouwd te Stevensweert op 11 april 1820 met
Joannes Gubbels, dienstknecht, geboren te Horn, gedoopt op 23 september 1795, overleden te Stevensweert op 24 september 1861, zoon van Peter Gubbels en Petronella Jegers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, geboren te Horn op 2 februari 1824.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina