Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria van Geneegen, daghuurster, geboren te Baexem op 13 juni 1768, overleden te Neeritter op 4 januari 1816, dochter van Wilhelmus van Geneegen en Petronille Pleunis.


Zij is getrouwd te Hunsel op 4 mei 1811 met
Gerardus Creemers, dagloner, geboren te Neeritter op 12 augustus 1768, overleden te Thorn op 4 november 1844, zoon van Jean Creemers en Barbara Hermans.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 14 april 1793 voor de kerk met Joanna Grispen, geboren te Neeritter, gedoopt op 5 juni 1767, overleden te Hunsel op 27 augustus 1809, dochter van Pierre Grispen en Marie Meekels. Hij is later getrouwd te Neeritter op 14 mei 1816 met Maria Catharina Stevens, dagloonster, geboren te Hunsel op 6 mei 1785, overleden te Thorn op 19 februari 1859.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina