Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Hubertina Wulms.


Zij was gehuwd met
Theodorus Hubertus Slabbers, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Andreas Hubertus, landbouwer, geboren te Herten op 31 juli 1867, overleden te Melick en Herkenbosch op 14 oktober 1935.
    Hij is getrouwd te Herten op 20 juni 1916 met Maria Catharina Beulen, geboren te Horn op 19 juli 1876, overleden op 21 december 1966, begraven te Melick, dochter van Joannes Hubertus Beulen en Anna Catharina Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina