Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Huskens.


Zij was gehuwd met
Renier Rutten, kantonnier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Agnes, dienstbode, geboren te Melick rond 1866, overleden te Horn op 14 december 1957.
    Zij is getrouwd te Roermond op 4 juli 1899 met Peter Clarisse, dienstknecht en landbouwer, geboren te Horn op 19 mei 1861, overleden aldaar op 26 januari 1944, zoon van Peter Clarisse en Margareta Wijnen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina