Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Elisabeth Janssen, geboren te Maasniel op 23 januari 1875, overleden te Horn op 23 juni 1959, begraven aldaar, dochter van Theodorus Janssen en Elisabeth Huberdina van Uffelt.


Zij is getrouwd te Maasniel op 10 oktober 1908 met
Jacob Hubert Aben, landbouwer en caféhouder, geboren te Horn op 29 maart 1872, overleden aldaar op 11 maart 1938, begraven aldaar, zoon van Mathis Hubertus Aben en Joanna Maria Christina Peeters.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina