Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Grispen, winkelierster.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Knapen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik Francis, hoefsmid, geboren te Weert op 4 mei 1810, wonende aldaar, overleden te Haelen op 19 januari 1889.
    Hij is getrouwd te Weert op 8 maart 1839 met Angelina Hobus, geboren te Haelen op 12 december 1815, wonende te Weert, overleden te Haelen op 27 november 1902, dochter van Jan Mathis Hobus en Elisabetha Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina