Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wiro Hubert Moors, dienstknecht, geboren te Sint Odiliënberg op 11 oktober 1842, overleden aldaar op 9 december 1922, zoon van Jan Hendrik Moors en Maria Elisabeth Beenen.


Hij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 23 mei 1873 met
Joanna Maria Catharina Cloudt, geboren te Sint Odiliënberg op 3 februari 1848, overleden aldaar op 14 januari 1910, dochter van Jan Mathis Cloudt en Anna Catharina Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, geboren te Sint Odiliënberg op 24 februari 1874, overleden te Horn op 5 januari 1941.
    Zij was gehuwd met Hubertus Paulussen.
  • 2 : Peter Joseph, geboren te Sint Odiliënberg op 14 april 1883, overleden te Horn op 11 mei 1955.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina