Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonard Hubert Loven, smid, geboren te Horn op 10 mei 1891, overleden te Heerlen op 4 maart 1988, zoon van Josef Hubert Loven en Johanna Aldegonda Peeters.


Hij is getrouwd te Heerlen op 15 juni 1922 met
Gertrud Franssen, geboren te Kohlscheid (D) op 7 november 1894, overleden te Heerlen op 3 januari 1963, dochter van Wilhelm Joseph Franssen en Maria Josepha Langendorf.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina