Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Maria Petronella Joosten, winkelierster, geboren te Horst op 12 december 1888, wonende te Haelen, overleden aldaar op 3 december 1944, dochter van Petrus Hubertus Joosten en Gertrudis Hubertina van Sloun.


Zij is getrouwd te Haelen op 3 november 1941 met
Hendrikus Jacobus Kockelkoren, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 15 maart 1876, wonende te Neer, zoon van Theodorus Kockelkoren en Maria van Bommel.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina