Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina Clara Driessen.


Zij was gehuwd met
Jan Hendrik Loop, molenaar te Nieuwstadt.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter Joseph Jacobus, landbouwer, geboren te Haelen op 14 februari 1888.
    Hij is getrouwd te Limbricht op 28 november 1918 met Maria Elisabeth Doljé, geboren te Limbricht op 25 oktober 1885, dochter van Pieter Joseph Doljé en Anna Elisabeth Engelen.
  • 3 : Anna Maria Sophia, geboren te Haelen op 4 maart 1890, overleden te Sittard op 30 maart 1962, begraven te Nieuwstadt.
    Zij is getrouwd te Nieuwstadt op 15 mei 1924 met Jan Antoon Vliegen, landbouwer, geboren te Voerendaal op 18 oktober 1895, overleden te Sittard (Z) op 9 november 1971, begraven te Nieuwstadt, zoon van Jan Hubert Vliegen en Maria Josephina Grootjans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina