Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Frenken.


Zij was gehuwd met
Aloisius van Kann, herbergier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Gertrudis, geboren te Echt op 5 juni 1864, overleden te Heythuysen op 25 juli 1940.
    Zij is getrouwd te Echt in het jaar 1891 met Jan Theodoor Ras, geboren te Ohé en Laak op 1 oktober 1859, overleden aldaar op 8 maart 1918.
  • 2 : Henriëtta Josepha, geboren te Echt op 15 juni 1868.
    Zij is getrouwd te Echt op 18 januari 1888 met Anthonius Smeets, rijksambtenaar, geboren te Buggenum op 3 september 1849, overleden te Paramaribo (Suriname) op 8 oktober 1897, zoon van Gerard Smeets en Cornelie Peeters.
    (Hij is eerder getrouwd te Beesel op 7 februari 1881 met Maria Catharina Spielmans, geboren te Breijell (D) op 9 september 1856, overleden te Echt op 29 maart 1887, dochter van Karel Spielmans en Maria Sibilla Turwentsches?.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina