Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Theresia Bruinen, geboren te Maasniel op 30 november 1896, dochter van Joannes Willem Josef Bruinen en Emilia Janssen.


Zij is getrouwd te Swalmen op 3 februari 1919 met
Josephus Hubertus Verlinden, dienstknecht en landbouwer, geboren te Buggenum op 1 december 1895, zoon van Martinus Hubertus Verlinden en Gertrudis Steijven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Martinus, geboren te Buggenum op 26 april 1919, overleden te Roermond op 1 november 1981.
    Hij was gehuwd met To Fijsers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina