Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Larose, geboren te Roosteren op 22 september 1843, overleden te Thorn op 30 januari 1872.


Zij is getrouwd te Wessem op 9 juni 1870 met
Jacobus Theodorus Walschot, timmerman en landbouwer, geboren te Wessem op 12 januari 1832, overleden te Ittervoort op 27 oktober 1915, zoon van Engelbertus Walschot en Maria Josepha Vogels.
(Hij is later getrouwd te Ittervoort op 20 april 1876 met Anna Maria Coolen, landbouwster, geboren te Ittervoort op 18 juli 1835, overleden te Baexem op 15 juli 1922, dochter van Corneil Coolen en Christine Jeanne Rutten.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina