Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Vissers, overleden te Thorn op 25 oktober 1773.


Hij was gehuwd met
Elisabeth van den Bongert.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Rutgerus, landbouwersknecht en dagloner, geboren te Thorn op 9 november 1769, overleden te Ittervoort-Ell op 17 december 1814.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 25 april 1810 met Margaretha Geradts, spinster en landbouwster, gedoopt te Buggenum op 17 oktober 1756, overleden te Hunsel-Ell op 2 januari 1826, dochter van Leonardus Geradts en Johanna Houtmortels.
    (Zij was weduwe van Peter Schijven, overleden te Ittervoort op 7 april 1798.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina