Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacque Wolfs, werkman, geboren te Neeritter op 6 april 1803, overleden te Weert op 4 oktober 1872, zoon van Antonius Wolfs en Severine Cuijpers.


Hij is getrouwd te Weert op 5 oktober 1829 (1) met
Henrica van de Cruijs, landbouwster, geboren te Mierlo op 16 september 1806, dochter van Wouter van de Cruijs en Elisabeth van der Frullen.

Hij is getrouwd te Weert op 13 december 1847 (2) met
Maria Gielen, landbouwster, geboren te Weert op 16 mei 1806, dochter van Jean Gielen en Anne Marie Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina