Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Chatrine Elisabeth Wolfs, dienstmeid, geboren te Neeritter op 10 februari 1801, overleden te Baexem op 19 februari 1872, dochter van Antonius Wolfs en Severine Cuijpers.


Zij is getrouwd te Weert op 18 april 1849 met
Jean Corneille van Ratingen, landbouwer, geboren te Ittervoort-Beersel op 25 november 1809, overleden te Baexem op 3 april 1876, zoon van Jacob van Ratingen en Elisabeth Tulkens.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 22 april 1841 met Joanna Elisabeth Hermans, landbouwster, geboren te Kessenich op 15 december 1816, overleden te Weert op 27 september 1848, dochter van Jacob Hermans en Maria Catharina Truijen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina