Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Severina Wolfs, dienstmeid, geboren te Ittervoort-Beersel op 10 september 1820, overleden te Weert op 19 september 1888, dochter van Godefroid Wolfs en Aldegonda Stals.


Zij is getrouwd te Weert op 18 mei 1853 met
Jan Verheggen, timmerman, geboren te Weert op 2 januari 1802, zoon van Petrus Verheggen en Elizabeth van Tulden.
(Hij is eerder getrouwd te Weert op 12 mei 1827 met Petronella van Geneijgen, dienstmeid, geboren te Grathem op 28 januari 1795, dochter van Jacobus Arnoldus van Geneegen en Joanna Maria Pollaert.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, geboren te Weert op 4 maart 1854.
  • 2 : Petrus Hubertus, geboren te Weert op 3 februari 1857.
  • 3 : Jan Mathijs, geboren te Weert op 24 november 1859.
  • 4 : Martinus, geboren te Weert op 11 november 1862.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina