Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathieu Hubert Balthazar Tubee, houtzager, geboren te Thorn op 2 december 1912, overleden te Roermond op 30 maart 1998, zoon van Jan Hubert Tubee en Maria Helena Cornelia Huijskens.


Hij is getrouwd te Neeritter op 13 maart 1942 met
Elisabeth Francisca Geusen, geboren te Neeritter op 22 april 1917, overleden te Roermond op 18 september 2004, dochter van Johannes Renier Hubert Geusen en Maria Petronella Hubertina Ramakers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina