Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacques Tinnemans, landbouwer, geboren te Ittervoort op 12 maart 1776, overleden te Hunsel op 18 december 1824, zoon van Guillaume Tinnemans en Helene Houben.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 30 mei 1805 met
Anne Elisabeth Snijckers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Ittervoort-Ell op 29 mei 1780, overleden te Hunsel op 7 december 1851, dochter van Joannes Sneijckers en Mathea Verheijen.
(Zij is later getrouwd te Hunsel op 11 mei 1826 met Godefroid Deckers, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Grathem op 1 juli 1777, overleden te Hunsel op 18 november 1859, zoon van Joannes Deckers en Johanna Margareta Ramakers. (Hij is eerder getrouwd te Ittervoort op 11 juli 1811 met Maria Catharina Pleunis, geboren te Ittervoort-Ell op 30 maart 1791, overleden te Hunsel op 17 mei 1822, dochter van Henricus Pleunis en Gertrudis Weijers.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina