Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Jorissen.


Hij was gehuwd met
Jeanne van den Schoor.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Marie, landbouwster, geboren te Ittervoort-Ell op 26 juli 1760, overleden te Hunsel-Ell op 2 april 1823.
    Zij was gehuwd (1) met Joannes Scheijmans, overleden te Ittervoort-Ell op 12 februari 1799.
    Zij is getrouwd te Ittervoort op 17 september 1801 (2) met Jean Salimans, landbouwer en brouwer, geboren te Ittervoort-Ell op 16 februari 1772, overleden aldaar op 22 september 1819, zoon van Peter Salimans en Johanna Philipsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina