Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrude Donders.


Zij was gehuwd met
Chretien Schaeken, landbouwer, geboren te Ittervoort rond 1734, overleden aldaar op 17 november 1802.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Louisa, landbouwster, landbouwster en pachtster, geboren te Ittervoort rond 1770, overleden aldaar op 13 januari 1850.
    Zij was gehuwd met Martinus Colbers, landbouwer en landbouwer, geboren te Grathem op 7 november 1766, overleden te Ittervoort op 9 september 1856, zoon van Mathieu Colbers en Jeanne Arets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina