Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henriette Kreemers, landbouwer, geboren te Ittervoort-Beersel rond 1744, overleden aldaar op 9 maart 1801, dochter van Jacques Kreemers en Elisabeth Bruijnen.


Zij was gehuwd met
Mathieu Roijens, landbouwer, geboren te Ittervoort-Beersel rond 1730, overleden aldaar op 8 januari 1804.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jakob, raadslid, geboren rond 1769, overleden te Ittervoort-Beersel op 12 juli 1821.
  • 2 : Mathijs, landbouwer, geboren te Ittervoort op 5 november 1775, overleden te Molenbeersel op 5 juni 1844.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 2 oktober 1809 met Margaritha van Heel, dienstmeid en landbouwster, geboren te Maasbracht op 9 oktober 1786, dochter van Henri van Heel en Elisabeth Bongaerts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina