Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Meeuwissen, geboren te Ittervoort op 2 februari 1903, overleden op 19 april 1989, begraven te Ittervoort, dochter van Johannes Hubertus Meeuwissen en Maria Hubertina Kusters.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 4 juli 1933 met
Pieter Hendrik Hubert Grispen, landbouwer, geboren te Ittervoort op 17 maart 1892, overleden te Roermond (Z) op 31 december 1979, begraven te Ittervoort, zoon van Willem Gerard Hubert Grispen en Maria Gertrudis Stultjens.
(Hij is eerder getrouwd te Ittervoort op 9 september 1921 met Anna Gertrudis Hendrikx, geboren te Echt op 7 januari 1898, overleden te Roermond op 7 oktober 1928, dochter van Joannes Mathijs Hendrikx en Cecilia Voss.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertina Gertruda, geboren te Ittervoort op 25 mei 1934, overleden te Hunsel-Ittervoort op 22 november 1942.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina