Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Gertrudis Meeuwissen, geboren te Ittervoort op 23 januari 1905, overleden te Weert (Z) op 12 juli 1979, dochter van Johannes Hubertus Meeuwissen en Maria Hubertina Kusters.


Zij was gehuwd met
Herman van Roij, geboren te Grathem op 13 augustus 1898, overleden te Weert (Z) op 13 oktober 1983, begraven te Ittervoort, zoon van Peter Joannes van Roij en Anna Maria Broens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina