Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubertus Mathijs Pouls, landbouwer, geboren te Hunsel op 29 december 1912, overleden op 16 oktober 1977, begraven te Neeritter, zoon van Michiel Antoon Hubert Poels en Beatrix Verhagen.


Hij is getrouwd te Born op 5 april 1940 met
Anna Maria Deuss, geboren te Born op 27 maart 1909, overleden op 29 december 1993, begraven te Neeritter, dochter van Jacob Deuss en Maria Catharina Frenken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Michiel Antonius Matheus, geboren te Hunsel rond maart 1944, overleden aldaar op 14 juli 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina