Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth van Laer.


Zij was gehuwd met
Jacques Cuijpers, overleden te Weert op 3 januari 1793.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, dienstmeid en landbouwster, geboren te Weert op 21 november 1784, overleden te Hunsel op 10 juni 1847.
    Zij is getrouwd te Ittervoort op 20 januari 1810 met Leonard Pleunis, landbouwer, geboren te Ittervoort-Ell op 12 juli 1786, overleden te Hunsel op 31 maart 1867, zoon van Arnould Pleunis en Joanna Geradts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina