Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Andreas Liebens, landbouwer, geboren te Havert (D) rond 1774, overleden te Weert op 5 februari 1847.


Hij was gehuwd met
Catharina Ogier, geboren te Weert rond 1769, overleden aldaar op 23 februari 1809.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Nicolaas, bouwknecht en dagloner, geboren te Havert (D) op 21 september 1800, overleden te Ittervoort op 15 april 1879.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 16 februari 1844 met Anne Cathrine Kuijpers, geboren te Ittervoort op 30 september 1808, overleden aldaar op 4 november 1872, dochter van Mathieu Kuijpers en Maria Elisabeth Houben.
    (Zij had van een onbekende man één dochter.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina