Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leo Wilhelmus Hubertus Opgenhaffen, los werkman, geboren te Ittervoort op 17 oktober 1905, zoon van Antonius Hubertus Opgenhaffen en Anna Barbara Geenen.


Hij is getrouwd te Weert op 28 november 1928 met
Maria Sibilla Lucia van Veldhoven, geboren te Weert op 8 juni 1907, overleden aldaar op 14 maart 1998, dochter van Joannes Jacobus van Veldhoven en Anna Maria Gertrudis Roijen.
(Zij was later gehuwd met Harrie Piepers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina