Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonard Hubert Andries Nuchelmans, kleermaker, geboren te Thorn op 14 maart 1865, overleden te Wessem op 4 januari 1928, zoon van Hendrik Leonard Nuchelmans en Anna Hendriks.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 11 september 1899 met
Sebilla Hubertina Lamberigts, geboren te Ittervoort op 18 februari 1872, overleden te Venray op 21 augustus 1921, dochter van Jacobus Hubertus Lamberigts en Mechtildis Hubertina van de Sande.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina