Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Barbara Mols, geboren te Hunsel op 9 februari 1908, overleden te Altweerterheide op 10 december 1970, dochter van Renier Mols en Cornelia Hubertina Cuijpers.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 14 januari 1938 met haar neef
Wilhelmus Hubertus Cuijpers, landbouwer, geboren te Ittervoort op 9 januari 1909, overleden te Weert (Z) op 18 oktober 1971, begraven te Altweerterheide, zoon van Jan Mathias Cuijpers en Barbara Mols.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Renier Johannes Mathias, geboren te Ittervoort op 31 mei 1938, overleden te Weert (Z) op 17 maart 1993, begraven te Altweerterheide.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina