Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Henricus Hendrikx, landbouwer, geboren te Echt op 7 juli 1892, overleden te Roermond op 2 april 1977, begraven te Ittervoort, zoon van Joannes Mathijs Hendrikx en Cecilia Voss.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 13 april 1923 met
Helena Maria Hubertina Tholen, geboren te Ittervoort op 6 juli 1893, dochter van Jacobus Hubertus Tholen en Gertrudis Vries.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Maria Hubertina, geboren te Ittervoort op 27 juni 1933, overleden op 16 januari 2009, begraven te Ittervoort.
    Zij was gehuwd met Harry Hendriks, geboren op 14 september 1926, overleden op 21 april 2007, begraven te Ittervoort.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina