Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christiaan Meeuwissen, landbouwer, geboren te Ittervoort op 1 november 1906, overleden te Weert op 24 oktober 1956, zoon van Johannes Hubertus Meeuwissen en Maria Hubertina Kusters.


Hij is getrouwd te Weert op 7 mei 1936 met
Francisca Christina Cornelia Emans, geboren te Weert op 18 maart 1907, overleden aldaar op 12 april 1999, dochter van Hubertus Henricus Emans en Antonia Huberta Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina