Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Rien Haeffenter, overleden te Kessenich-Beersel op 7 februari 1804.


Hij was gehuwd met
Joanna Catharina van de Voort, overleden te Kessenich-Beersel op 13 februari 1804.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes, landbouwer, geboren te Beersel op 19 december 1791, overleden te Molenbeersel (B) op 11 januari 1858.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 19 mei 1832 met Catharina Elisabeth Smeets, geboren te Ittervoort-Beersel op 16 september 1800, overleden te Molenbeersel op 6 september 1861, dochter van Thomas Smeets en Gertrudis Bosmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina