Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelis Bastiaanse, geboren te Steenbergen op 6 juli 1804, overleden te Thorn op 14 maart 1843.


Hij is getrouwd te Vaals op 2 oktober 1840 met
Maria Catharina Cremers, herbergierster, geboren te Brunssum op 31 mei 1801, overleden te Neeritter op 4 augustus 1878, dochter van Jan Cremers en Maria Elisabeth Driessen.
(Zij is eerder getrouwd te Vaals op 19 februari 1830 met Joannes Steckler, geboren te Erkelenz (D), overleden te Vaals op 8 maart 1838. Zij is later getrouwd te Ittervoort op 21 augustus 1844 met Jakob Donders, molenaarsknecht, winkelier en landbouwer, geboren te Ittervoort op 17 augustus 1821, overleden te Neeritter op 6 maart 1896, zoon van Mathieu Donders en Anna Catharina Reuters.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina