Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

René Donders, landbouwer, geboren rond 1741, overleden te Ittervoort op 2 september 1814.


Hij was gehuwd met
Ida Stevens, landbouwster, geboren te Ittervoort rond 1746, overleden aldaar op 27 januari 1801, dochter van Jacque Stevens en Marie Vestjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, landbouwer, geboren te Ittervoort, gedoopt op 1 augustus 1775, overleden te Ittervoort op 4 mei 1855.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 18 juli 1811 met Catherine Coolen, geboren te Thorn rond 1780, overleden te Ittervoort op 7 december 1828, dochter van Gerardus Coolen en Margaretha Colen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina