Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Gertrude Conings, landbouwster, geboren te Neeritter op 7 oktober 1813, overleden te Ittervoort op 9 maart 1890, dochter van Gisbert Kooninghs en Sibille Donders.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 2 mei 1840 met
Theodore Donders, landbouwer, geboren te Grathem op 5 januari 1814, overleden te Ittervoort op 26 januari 1884, zoon van Petrus Donders en Catherine Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Ittervoort op 18 juni 1841.
  • 2 : Pieter Hubertus, geboren te Ittervoort op 10 maart 1843, overleden aldaar op 28 januari 1857.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina