Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Hubertina Donders, geboren te Ittervoort op 7 oktober 1836, overleden te Bree (B) op 22 september 1870, dochter van Laurent Donders en Anna Gertrudis Colbers.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 12 april 1866 met
Lambert van de Winkel, koopman en herbergier, geboren te Neeritter op 12 januari 1836, overleden aldaar op 26 april 1871, zoon van Lambertus van de Winkel en Anna Maria Haldermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina