Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Chretien Frijns, overleden te Gulpen op 14 mei 1796.


Hij was gehuwd met
Marie Helena Vossen, overleden te Gulpen op 14 maart 1808.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Balthazar Lambert, landbouwer en werkman, geboren te Gulpen op 17 september 1766.
    Hij was gehuwd (1) met Anne Marguerite Schultissen, overleden te Wylre op 24 juni 1804.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 1 juli 1819 (2) met Jeanne Tilmans, dagloonster, geboren te Hunsel op 27 april 1783, dochter van Mathieu Tilmans en Marie Coolen.
    (Zij had van een onbekende man één zoon. Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 16 augustus 1812 met Pieter Goossens, dagloner, geboren te Hunsel rond 1754, overleden te Neeritter op 22 april 1814, zoon van Pierre Goossens en Anne Birckebosch. (Hij was weduwnaar van Catharina Jochems, geboren te Maasbracht rond 1749, overleden te Neeritter op 26 mei 1812, dochter van Jean Jochems en Elizabeth Peusen.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina