Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis van de Kitzen, overleden te Stevensweert op 10 februari 1835.


Zij was gehuwd met
Willem Tubeé, overleden te Stevensweert op 4 maart 1832.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Christina, dienstbode en landbouwster, geboren te Stevensweert op 5 juni 1831, overleden te Neeritter op 23 oktober 1922.
    Zij is getrouwd te Ittervoort op 31 maart 1856 met Wilhelmus Cuijpers, dienstbode en landbouwer, geboren te Neeritter op 3 mei 1820, overleden aldaar op 28 augustus 1898, zoon van Jacobus Cuijpers en Anna Gertrudis Donders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina