Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jakob Donders, molenaarsknecht, winkelier en landbouwer, geboren te Ittervoort op 17 augustus 1821, overleden te Neeritter op 6 maart 1896, zoon van Mathieu Donders en Anna Catharina Reuters.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 21 augustus 1844 met
Maria Catharina Cremers, herbergierster, geboren te Brunssum op 31 mei 1801, overleden te Neeritter op 4 augustus 1878, dochter van Jan Cremers en Maria Elisabeth Driessen.
(Zij was weduwe van Cornelis Bastiaanse, overleden te Thorn op 14 maart 1843.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Ernest Peter Hubertus, milicien dragonder garnizoen te Venlo, geboren te Neeritter op 17 april 1846, overleden te Venlo op 10 december 1866.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina