Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Victor Jacobus Hubertus Grispen, molenaar, geboren te Ittervoort op 22 maart 1846, overleden te Simpelveld op 24 november 1933, zoon van Lambert Grispen en Maria Anna Clara van de Laar.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 13 november 1871 met
Anna Hubertina Kuijpers, geboren te Thorn op 10 maart 1842, overleden te Maasbracht op 20 januari 1903, dochter van Pieter Mathijs Kuijpers en Elisabeth Stevens.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina