Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronille Pleunis, dienstmeid, geboren te Ittervoort-Ell op 4 juli 1755, dochter van Pierre Pleunis en Aldegonde Corstjens.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 14 september 1808 met
Peter Breukers, landbouwer, geboren te Hunsel op 4 november 1761, zoon van Gerard Breukers en Jeanne Trenders.
(Hij was weduwnaar van Gertrudis Arets, landbouwster, geboren te Hunsel rond 1763, overleden aldaar op 16 april 1803, dochter van Pierre Arits. Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 16 juli 1804 met Catharina Vossen, geboren te Hunsel op 1 juni 1766, overleden aldaar op 17 augustus 1807, dochter van Petrus Vossen en Cornelia Steuten.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina