Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Helena Hubertina van de Winkel, geboren te Neeritter op 3 juli 1880, overleden te Maastricht op 12 maart 1963, dochter van Peter Lambert van de Winkel en Gertrudis Teunissen.


Zij is getrouwd te Borgharen op 18 mei 1917 met
Paulus Maria Ignatius Kengen, fabrieksarbeider, geboren te Borgharen op 30 januari 1871, overleden te Maastricht op 18 november 1922, zoon van Lambertus Augustinus Kengen en Maria Catharina Claassens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina