Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Louise Degener, overleden te Thorn op 1 november 1810.


Zij was gehuwd met
Mathijs Steffani.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Franciscus Jozephus, schrijnwerker, geboren te Thorn op 12 januari 1806, overleden aldaar op 5 februari 1856.
    Hij is getrouwd te Thorn op 20 januari 1832 met Barbara Adams, geboren te Baexem op 6 november 1804, overleden te Thorn op 15 september 1883, dochter van Chretien Adams en Anne Elisabeth Knippenbergh.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina