Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Elisabeth Houbertina van de Winkel, geboren te Neeritter op 29 maart 1826, overleden te Molenbeersel op 21 mei 1873, dochter van Henricus van de Winkel en Sophia Gielen.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 10 mei 1848 met
Joannes Henricus Raemakers, schoolonderwijzer, geboren te Gerdingen (B) op 19 juni 1817, zoon van Servaes Raemakers en Catharina Elisabeth Breemer.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina