Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Theijbers.


Zij was gehuwd met
Maximilien van de Wal.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, timmerman, geboren te Neeritter op 9 oktober 1781, overleden te Kinrooi op 29 december 1835.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 21 januari 1812 met Helene Buchters, geboren te Neeritter op 31 augustus 1781, overleden te Kinrooi op 25 november 1852, dochter van Henri Buchters en Catharine Truijen.
  • 2 : Johanna Gertrudis, winkelierster, geboren te Kinrooi rond 1784, overleden aldaar op 24 april 1841.
    Zij is getrouwd te Kessenich op 18 april 1828 met Joannes Geuen, landbouwer, geboren te Neeritter op 25 maart 1790, overleden te Kinrooi op 11 september 1840, zoon van Mechiel Geuen en Helena Nelissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina