Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Verheijden, geboren te Neeritter op 22 augustus 1835, overleden te Molenbeersel op 5 maart 1923, zoon van Jacob van der Heijden en Jacomina Forti.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 30 maart 1864 (1) met
Gertrudis Hubertina Moonen, geboren te Neeritter op 27 juli 1839, overleden te Molenbeersel op 12 oktober 1872, dochter van Henricus Moonen en Joanna Maria Kupers.

Hij is getrouwd te Molenbeersel op 21 januari 1875 (2) met
Maria Helena Deckers, geboren te Weert op 12 mei 1844, overleden te Molenbeersel op 26 mei 1923, dochter van Henri Deckers en Marie Christine Limmerkens.
(Zij was weduwe van Theodorus Janssen, geboren te Ophoven op 20 april 1838, overleden te Ophoven (B) op 26 november 1869.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina