Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peeter Gielen.


Hij was gehuwd met
Margareta Hennissen, akkermanse, geboren te Gangelt (D) rond 1758, overleden te Neeritter op 23 december 1822, dochter van Leonardus Hennissen en Anna Maria Schueven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, dienstmaagd, geboren te Neeritter rond 1786, overleden aldaar op 31 december 1841.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 15 april 1817 met Peter Verheijden, arbeider, geboren te Neeritter rond 1781, overleden aldaar op 6 september 1850, zoon van Joannes Verheijden en Maria Caris.
  • 2 : Maria Gertrudis, geboren te Neeritter op 8 januari 1789, overleden te Weert op 14 juni 1843.
    Zij is getrouwd te Weert op 23 januari 1836 met Petrus IJsbouts, arbeider, geboren te Someren op 10 januari 1782, overleden te Weert op 27 april 1841, zoon van Henricus IJsbouts en Maria Wilhelmina Rijnders.
    (Hij was weduwnaar van Joanna Deckers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina