Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Christina Maria Snijkers, geboren te Kessenich (B) op 24 augustus 1892, overleden te Kessenich op 16 mei 1954, dochter van Christiaan Hubertus Snijkers en Helena Vleeshouwers.


Zij is getrouwd te Neeritter op 26 april 1919 met
Antonius Hubertus Timmermans, landbouwer, geboren te Neeritter op 13 april 1889, overleden te Maaseik (hospitaal) (B) op 7 september 1970, zoon van Joannes Hubertus Timmermans en Helena Gertrudis van Bilzen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina