Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jeanne Elizabet Tulkens, dienstmeid en landbouwster, geboren te Ittervoort op 16 februari 1803, overleden te Hunsel op 29 april 1884, dochter van Michiel Tulkens en Maria Helena van Ummissen.


Zij is getrouwd te Kessenich op 4 april 1834 met
Joannes Henricus Reijnen, bouwknecht en landbouwer, geboren te Roosteren op 2 september 1801, overleden te Neeritter op 31 juli 1846, zoon van Hendrik Reijnen en Maria Helena Roijen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Theodorus Hubertus, landbouwer, geboren te Neeritter op 21 mei 1839, overleden te Kinrooi op 28 mei 1868.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina